Complete bedrijfsbegeleiding

 

Ben je op zoek naar ondersteuning die verder gaat?

In samenwerking met Nancy Snabel - Virtueel Assistent Flevoland en Marian Grovenstein - Virtual Assistant en Budgetcoach, presenteren wij ons krachtige all-in-one bedrijfspakket, speciaal ontworpen voor starters en ondernemingen die volledige ondersteuning wensen, vanaf het prille begin tot verdere groei.

Wij begeleiden startende ondernemers met alle facetten van het opzetten van een bedrijf. Van het kiezen van de juiste rechtsvorm en het opstellen van ondernemingsplannen tot aanmeldingen bij relevante instanties - wij zorgen voor een vlotte start.

 

 


 

Nancy heeft veel ervaring als operationeel manager en neemt de bedrijfsvoering onder haar hoede. Ze optimaliseert processen, beheert de dagelijkse gang van zaken en zorgt voor een stevige basis waarop jouw bedrijf kan bloeien. Daarnaast zorgt ze voor een nauwkeurige boekhouding en financiële begeleiding . We verzorgen niet alleen de cijfers, maar bieden ook inzicht en advies om financiële doelen te bereiken en te behouden.

Marian brengt jouw merk tot leven.  Van het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit tot het opzetten en beheren van jouw website en social media-kanalen, zij zorgt ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt. Administratieve processen, zoals CRM- en ERP-systemen zijn voor haar ook geen probleem. Daarnaast kan Marian ondersteuning bieden bij jouw financiële privéleven, mocht je daar behoefte aan hebben.

Ons all-in-one bedrijfspakket is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Voor starters bieden we een solide basis, terwijl bestaande bedrijven kunnen profiteren van gerichte ondersteuning op specifieke gebieden. Belangrijk is dat je kunt genieten van alle voordelen zonder langdurige arbeidscontracten.

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat of je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, ons team staat klaar om je te ondersteunen. Ontdek het gemak en de effectiviteit van ons all-in-one bedrijfspakket en laat ons jouw partner zijn op de weg naar succesvol ondernemen.

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op!